Carles Bonaventura ha estat escollit coordinador de Reagrupament Independentista a la Regió de Girona, en una assemblea que va tenir lloc dissabte passat. Un centenar d'associats van participar a l'assemblea gironina (el que significa un 20% del cens), i tots van votar a favor de l'única candidatura presentada, que era la de Bonaventura. Només es va registrar un vot en blanc.

A partir d'ara, Bonaventura haurà de ser ratificat en la pròxima assemblea nacional de Reagrupament, que se celebrarà el 19 de juny a Vic, i passarà a formar part automàticament de la junta directiva nacional.

El nou coordinador regional gironí va aprofitar l'assemblea per encoratjar els assistents a afrontar "amb energia" aquesta nova etapa de Reagrupament, tot recordant als coordinadors comarcals que properament hauran de celebrar assemblees comarcals als seus territoris per tal de renovar les seves juntes. Bonaventura està convençut que Reagrupament està "ben viu" i serà una "peça clau" en el procés de confluència de l'independentisme català en els propers anys.

Segons va afirmar el també regidor electe, malgrat no aconseguir entrar al Parlament, les propostes de Reagrupament formen part del "full de ruta" de l'independentisme català.