El regidor Antoni Garcia ha decidit dimitir com a portaveu de la coalició d'ICV-EUiA a Lloret de Mar, grup que es troba a l'oposició a l'ajuntament després que els resultats que va obtenir el grup municipal "no van complir les expectatives" i per això ha decidit sortir de la primera línia de la política municipal. En les passades eleccions municipals, el grup d'ICV-EUiA de Lloret va aconseguir només un regidor, el mateix resultat obtingut l'any 2007.

Garcia relata que va presentar dijous al vespre en assemblea la seva dimissió a l'agrupació local però que majoritàriament no es va acceptar però per ell "és una decisió del tot irrevocable".

La dimissió es farà efectiva en el proper ple de la corporació que es farà aquest mes setembre a Lloret de Mar i afegeix que ja tenia decidit deixar la primera línia de la política aquest mandat per així fer entrar cares noves al capdavant del seu grup. De moment encara no està decidit qui el substituirà, ja que com recorda, ICV-EUiA funciona de forma assembleària i per tant, seran els militants qui ho decidiran. El número dos de la llista d'aquesta formació política en les municipals va ser Javier Rodríguez Pacios. El regidor Antoni Garcia ha estat cap de llista de la coalició d'ICV-EUiA en les dues darreres eleccions municipals a Lloret de Mar i ara, assegura que ajudarà "la coalició des de la segona línia i també el nou regidor, perquè serà novell i sé el que és i cal ser-hi al darrere". Es mostra satisfet de la tasca que ha dut a terme el grup i augura un mandat complicat pel fet de no haver-hi una majoria al govern (CiU-ERC).