Fins a una trententa de veïns van haver de ser desallotjats ahir al vespre en un edifici de Lloret de Mar després que s'escoltés una forta explosió en una cuina que s'estava incendiant en el bloc número 32 del carrer Camí de les Cabres.

El foc va iniciar-se en una nevera que estava ubicada en una mena de safareig annex a la cuina quan faltaven deu minuts per les vuit del vespre i en sentir-se l'explosió els cossos de seguretat van optar per evacuar preventivament una trentena de veïns que estaven a l'interior de l'edifici de cinc plantes. De fet, els Bombers de la Generalitat consideren que l'explosió es podria deure al compressor de la nevera que, en escalfar-se, va esclatar.

El foc va afectar la cuina però com que l'habitatge tenia totes les portes i finestres tancades no es va expandir per manca d'oxigen.

Els bombers van donar per finalitzat el servei quan passaven pocs minuts de les nou de la nit. A banda, el Sistema d'Emergències Mèdiques va enviar quatre unitats fins al lloc dels fets per atendre els possibles afectats tot i que ni el foc ni l'explosió van provocar ferits.