El cotxe del primer tinent d'alcalde per Tossa Unida (TU) de Tossa de Mar, Ricard Neras, va patir un atac propinat probablement amb un pal o algun objecte contundent la tarda del passat set de desembre mentre el vehicle s'estava al carrer, segons va denunciar l'edil al cos de Policia Local. Algú va clavar un cop a la part central del darrere del vehicle, un Peugeot 5008, i va enfonsar-ne la llauna i trencar la lluna posterior. Els danys del vehicle estan estimats en uns 600 euros.

Aquella tarda, cap a dos quarts de cinc, Neras va aparcar el seu cotxe al carrer de la Vinya del Pla, on l'edil resideix. A les vuit es va trobar el vehicle danyat. L'edil va assegurar, en el moment de la denúncia, que no tenia sospites de qui podria haver causat els danys. Una estona més tard va ampliar la denúncia per haver estat també víctima d'un robatori, ja que segons va explicar va trobar a faltar alguns objectes electrònics que tenia dins el portaequipatges. Ahir aquest diari no va poder contactar amb el regidor.

Tossa de Mar és un municipi que viu la política municipal tan intensament que els conflictes sovint assoleixen caràcter personal, i apareix una mà negra que intenta cobrar-se venjances que mai han estat explicades ja que mai s'ha detingut ni identificat ningú arran els nombrosos atacs que, des de fa anys, pateixen els edils i les seves propietats. La porta de la casa de Pilar Mundet, exalcaldessa pel PSC i actualment sòcia de govern de la mà del TU, va rebre l'impacte d'un còctel incendiari que va causar un petit foc. El regidor d'ERC Pere Illamola, que va abandonar la política entre d'altres coses per aquests motius, va patir un intent d'incendi en el seu restaurant, El Ruedo, pocs dies abans de les eleccions locals de 2007. I no són pocs els edils que s'han trobat les rodes dels cotxes respectius punxades, tal i com també li va passar a Illamola.