El grup de CiU de Riudarenes, a l'oposició, ha decidit denunciar el govern municipal davant de la Direcció General d'Administració Local, perquè considera que se li han "vulnerat drets fonamentals" als seus regidors. Els convergents asseguren que no han rebut cap mena de resposta a diferents requeriments d'informació municipal, com ara sol·licitud d'informes, expedients i altres documents en poder dels serveis de l'Ajuntament, a banda de preguntes enviades al govern.

"Des del primer dia de la legislatura no ens han fet arribar absolutament res", va assegurar el cap de llista de CiU, Narcís Colomé. "Han passat olímpicament de tot el que hem sol·licitat", va ?rei?terar el portaveu de CiU. Malgrat aquestes paraules, Colomé va reconèixer que el dia 1 de desembre, el govern va entregar la relació de registre d'entrada i sortida i els va oferir els documents de la llista que van sol·licitar.

Segons expliquen des de CiU, els fets s'inicien un cop constituït l'Ajuntament, quan duent a terme diverses actuacions com a regidors de l'oposició "van quedar paleses actuacions de l'alcalde de l'Ajuntament que comporten una clara vulneració del dret fonamental", ja que creuen que no poden participar "en condicions d'igualtat en els assumptes públics". CiU espera, tal com apunta en un comunicat de premsa, que la denúncia pugui "acabar amb aquesta situació".