L'Ajuntament de Lloret de Mar es va voler mostrar ahir molt cautelós sobre el cas del jove lloretenc propietari d'un negoci dedicat al lleure i oci infantil que dimecres va ser detingut per un presumpte delicte d'abús de menors i deixat posteriorment en llibertat amb càrrecs. Al jove li havien adjudicat un contracte de 37.200 euros per a la prestació del servei de monitoratge i dinamització de la secció de joventut del municipi per una durada de dos anys i el consistori va assegurar que de moment preveu mantenir el contracte vigent, ja que cal respectar la presumpció d'innocència.

El regidor d'ensenyament, Ignasi Riera, va explicar que la posició de l'Ajuntament en aquests moments difícils és "fer costat" a totes les persones i familiars del jove i treballar a partir d'ara per respectar dos "drets importants": la presumpció d'innocència del jove i el dret de protecció dels menors. Per això, va assegurar Riera, l'Ajuntament té previst mantenir els contractes vigents que hi pugui haver amb aquest empresari. "No podem fer un judici paral·lel", va advertir Riera, que va afegir que cal anar amb cura a l'hora de prendre decisions i valorar aquests temes.

Riera va advertir, però, que atendran les peticions o les demandes que puguin fer els pares i treballaran conjuntament amb totes les parts per resoldre la qüestió de la millor manera. "Els problemes que puguin tenir els pares amb aquest noi els treballarem des de l'Ajuntament", va apuntar Riera. El regidor va especificar que si calgués per les demandes dels pares, el consistori parlaria amb el jove empresari per arribar a una solució mentre no s'aclareixin els fets ocurreguts. "Si cal parlarem amb ell perquè de moment el contacte amb els menors el facin els treballadors de la seva empresa i no ell directament", va manifestar Riera.

Per altra banda, el jove empresari va rebre ahir nombroses mostres de suport i ànims de familiars i amics a la seva pàgina de Facebook.