El Patronat de Turisme Costa Brava Girona ha posat en marxa una plataforma online -workshops.costabrava.org- amb l'objectiu de millorar la planificació i organització de reunions comercials entre l'oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona i els canals de distribució professionals. L'eina permet dinamitzar l'agenda de reunions entre els professionals i obtenir informació de les empreses i els seus productes. La seva entrada en funcionament coincideix amb la visita que finalitza avui de nou agents de viatges britànics a les comarques gironines per conèixer l'oferta turística i el producte de congressos, reunions i incentius.

La plataforma està pensada per generar oportunitats de negoci i millorar la planificació, organització i participació a fòrums professionals on s'exposa l'oferta i demanda turística. També es vol posar a disposició de l'empresari turístic gironí un nou servei i una nova manera de treballar utilitzant les noves tecnologies a un cost reduït.

A la nova plataforma s'hi accedeix amb la inscprició i posterior participació als "workshops" organitzats o coorganitzats pel Patronat de Turisme d'àmbit nacional, estatal i internacional. Conté informació descriptiva de cada empresa que hi pren part i permet fixar reunions de manera ràpida i eficaç. El Patronat de Turisme utilitzarà el suport per ampliar la seva base de dades d'empreses i així mantenir un contacte més regular i directe sobre novetats i accions que realitza.

Primer "workshop" gironí

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona posa en funcionament la plataforma en línia coincidint amb l'organització del primer workshop propi a la destinació que ha comptat amb la participació de nou representants d'agències de viatges britàniques, a banda de catorze empreses turístiques gironines.

La visita de les agències britàniques és el resultat de l'acció promocional i comercial prèvia que el Patronat, l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Girona i el Girona Convention Bureau, van dur a terme a Londres el mes d'octubre de 2011 sota el nom de "Destination Dialogue".