El Partit Popular de Girona va anunciar ahir la convocatòria del 12è Congrés Provincial el 17 de juny. El president del PPC a Girona, Enric Millo, va afirmar que "arribem al Congrés amb una situació totalment diferent a la del 2008", i destaca que "el balanç d'aquests tres anys i mig és molt positiu, hem aconseguit resultats històrics per al Partit Popular de Girona a totes les eleccions i hem fet una feina molt important pel que fa a la cohesió interna". El president del PPC a Girona es va mostrar satisfet de la feina feta i va remarcar "el clima d'unitat actual del Partit Popular a Girona". Els populars celebraran el Congrés amb la voluntat de "mantenir la línia de creixement en les properes eleccions municipals i millorar la implantació del PPC a la demarcació de Girona, especialment a les comarques d'interior".

La Junta Directiva del PP de Girona, reunida dimarts al vespre, va escollir els membres del Comitè Organitzador del Congrés, que presidirà el portaveu del PPC a Blanes, Salvador Tordera. Pel que fa a les comunicacions, la Junta va escollir la diputada al Congrés i portaveu a l'Ajuntament de Girona, Concepció Veray, per presentar la comunicació política. Laura Galiana, portaveu del PPC a Palafrugell, exposarà la comunicació municipal i Enric Martínez, portaveu del partit a Lloret de Mar, presentarà la comunicació social. També es van escollir els representants de la mesa del Congrés i el president del mateix, que serà el portaveu del PPC a Roses, Manel Escobar. Al 12è Congrés del PPC de Girona hi participaran 251 compromissaris que es divideixen en 198 electes -repartits per comarques en funció de la representació territorial- i 53 membres nats.

Consolidar l'estructura

El Partit Popular de Girona aspira a "consolidar l'estructura del partit en aquest Congrés per tal de mantenir la línia de creixement en les properes eleccions municipals i millorar la implantació del PPC a la demarcació de Girona, especialment a les comarques d'interior", va dir Millo. El president també va explicar que "el creixement no només el podem valorar amb els resultats electorals, sinó que en aquests tres anys i mig s'han donat d'alta 398 nous afiliats a Girona". En aquest sentit, Millo es va mostrar molt satisfet per les noves incorporacions al projecte del Partit Popular a Girona.