La família veïna del bar Miacafè de Torroella de Montgrí, a qui l'Ajuntament va precintar per queixes de soroll el televisor i el futbolí com va informar aquest diari, ha felicitat l'actuació municipal. Així, Irene Pi va assegurar ahir que "l'Ajuntament ha actuat correctament per les moltes molèsties que ens ha causat el bar". De fet, Irene Pi descriu una situació difícil de convivència.

Pi explica que són una família amb dos nadons i una nena de vuit anys que viuen paret per paret amb el bar. Fa quasi tres anys que hi viuen de lloguer i comenta que el bar del passeig Vicenç Bou i el seu habitatge (que dóna al carer Doctor Molinas) eren anteriorment una única casa, però la separació de la qual no es va fer adequadament. Així, diu que les parets de la cuina, el menjador, el passadís i un lavabo toquen amb el bar. No obstant això, assegura que la fressa se sentia a tot l'habitatge (d'uns 140 metres quadrats).

La llista de queixes pel soroll és extensa: el bar no està correctament insonoritzat; ha acollit concerts de música; assegura que senten la televisió des de dos quarts de set del matí fins a la nit; també sentien el futbolí i una màquina escurabutxaques; crits dels clients. També apunta que alguns dels clients no són exemple de civisme (parla de vòmits, cigarretes, ampolles de cerveses i miccions al carrer) i que el responsable del local tampoc fa res per solucionar les molèsties. I ha afegit que el divendres, quan la Policia Local va precintar el futbolí i el televisor, la gent que hi havia al bar es van dedicar a picar a la paret com a represàlia.

La veïna confia que amb el precinte puguin viure "a casa nostra" després d'un any.