Els sis ferits per l'incendi declarat des de diumenge passat a Girona que estaven hospitalitzats evolucionen favorablement, segons que ha confirmat el conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig.

Els dos internats a l'hospital Josep Trueta de la capital gironina, familiars del pare i filla que van morir diumenge passat en el foc que va cremar a Portbou, han abandonat la Unitat de Cures Intensives i es troben ja en planta.

Respecte al ferit que estava en estat crític a l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona, Felip Puig ha explicat que ha experimentat "certa millora" i que ha passat a estat greu.

Els altres tres internats en aquest centre hospitalari barceloní estan en una situació "estable", segons el conseller d'Interior de la Generalitat.

A més, Puig ha confirmat que diversos bombers han patit accidents durant aquests dies de treballs d'extinció, encara que no revesteixen gravetat.

Un tall a la cama amb una serra mecànica durant uns treballs per obrir un tallafocs i cremades en mans han estat algunes de les ferides descrites pel conseller.

Igualment, dos efectius de les Unitats Militars d'Emergència es trobaven a l'interior d'un camió que ha bolcat i un d'ells ha hagut de ser atès per problemes en les cervicals d'escassa consideració.