L'Ajuntament de Caldes de Malavella trasllada la comissaria de la policia local als espais de l'antiga oficina de turisme, a l'entrada del municipi, a davant la zona esportiva. Les noves instal·lacions es preveuen inaugurar el 8 de setembre, després que l'ajuntament decidís reorganitzar i ampliar els espais que ocupava l'antiga oficina destinada a la rebuda dels turistes al municipi.

L'obra de construcció de la nova comissaria es va adjudicar el mes d'abril per un import de 43,453 euros a l'empresa de Caldes Construcció Barceló - Jordà. I ara, mig any després, es podrà començar a gaudir de les instal·lacions que s'han renovat.

Segons assegura l'equip de govern de Caldes de Malavella (CiU i PSC) en el butlletí muincipal d'aquest mes obrirà les instal·lacions el dissabte 8 de setembre a les 12 del migdia. I la policia passarà a gaudir d'una seu "més funcional i amb més espai" ja que el nou espai disposarà d'una àrea de recepeció, un dipòsit de vehicles i uns vestidors i lavabos per a dones i homes. A més, disposarà de servei de videocàmera que permetrà, diu el govern, controlar i gravar l'entorn de la comissaria.

De fet, és des d'aquest nou equipament que l'ajuntament preveu controlar les diferents càmeres de videovigilància que instal·larà en diversos espais del municipi. Una decisió que va prendre l'equip de govern l'any passat després que es produïssin actes de vandalisme en diversos equipaments de Caldes de Malavella. L'alcalde, Salvador Balliu, en el seu dia justificava la necessitat d'aquesta vigilància i va destacar que els llocs on es col·locaran les càmeres són: la deixalleria municipal, les Termes Romanes, l'ajuntament i el camp de futbol de Can Bernadí.