Un motorista va morir la nit de dissabte a diumenge a Sant Feliu de Buixalleu en un accident de trànsit.

Segons el Servei Català de Trànsit la víctima va xocar frontalment contra un cotxe al quilòmetre 64,8 de la carretera C-35, al terme municipal de Sant Feliu de Buixalleu, a la comarca de la Selva. Els fets van passar poc després de dos quarts de dotze de la nit per causes que es desconeixen.

La víctima mortal és Pedro F. B. Un veí de Barcelona de 40 anys que es trobava circulant per aquesta carretera. Pel que fa als passatgers de l'automòbil, la davantera, va ser traslladada amb ferides lleus a l'hospital de Sant Celoni, mentre que el conductor va resultar il·lès.

La C-35, en el punt de la incidència, va patir restriccions de trànsit durant una hora, per facilitar les tasques dels equips d'emergència que es van desplaçar fins al lloc dels fets. Entre aquests equips d'emergència hi havia quatre dotacions dels Mossos d'Esquadra a més de Sistema d'Emergències Mèdiques, que hi va enviar 3 ambulàncies.

Des de principis d'any 32 persones han perdut la vida a les carreteres de la demarcació de Girona. D'aquestes 17 han mort en algun dels trams de la Nacional-II, en la majoria de casos amb camions implicats. De fet, la N-II és la carretera més perillosa de la demarcació de Girona, copant la majoria de morts, i d'accidents de gravetat que hi ha hagut des de l'inici d'aquest any 2012.

L'últim accident mortal que hi va haver a les comarques gironines va ser un atropellament al Port de la Selva el passat 7 d'agost. Una vianant va ser atropellada per un cotxe dins el nucli urbà.

Pel que fa als motoristes des de principis d'any n'han mort 17 arreu de Catalunya, cinc dels quals a les comarques de Girona. De fet els motoristes és un dels col·lectius amb el qual el Servei Català de Trànsit treballa més ja que té una alta sinistralitat.

A les Comarques de Girona el darrer accident mortal amb la presència d'una moto va ser a Palafrugell el passat set d'agost. Un motorista va sortir de la via i va morir. La víctima es deia Miguel D.G., tenia 43 anys i era de la vila de Palafrugell.

El 18 de juny un altre accident mortal va tenir l'implicació d'una motocicleta. En aquest cas la víctima va ser Adam C.M., de 24 anys, i veí? de Vidreres, que va morir mentre era traslladat pel Servei d'Emergències Mèdiques a l'hospital. El motorista va ser envestit per un vehicle a la Nacional II a l'altura de Sils.