Els comerciants de Blanes, Tossa i Lloret van tancar un cap de setmana de botiga al carrer per treure's tots els estocs que els queden de l'estiu.

A Blanes els comerciants del centre de la ciutat van sortir dissabte al carrer per vendre els productes que els queden de la temporada estival. Els descomptes van ser importants i van arribar en alguns casos al 70%. Roba, calçat, complements i parament de la llar a uns preus molt rebaixats que van animar els compradors.

La iniciativa La Botiga al Carrer, organitzada per l'Associació de Botiguers de Blanes Centre i el consistori, va permetre "ajudar a millorar la temporada d'estiu, que no ha estat gaire bona".

Els venedors van valorar "molt positivament" les vendes que es van fer durant la jornada.

Ahir la Botiga al carrer de Blanes es va complementar amb importants descomptes en restaurants i bars. Concretament set establiments de la restauració van oferir descomptes en les seves tapes i menús.

La ciutat de Blanes, però, no va ser l'única que va treure els estocs al carrer. També Tossa de Mar i Lloret van aprofitar el primer cap de setmana de setembre i per molts de les vacances per fer descomptes importants com a Blanes.

A Lloret la XIX Botiga al carrer va ocupar diversos carrers del centre de la ciutat a l'entorn de la plaça de l'Església.

A Tossa una quarantena d'establiments es van instal·lar a l'entorn de la plaça d'Espanya per fer l'última rematada a la temporada d'estiu amb descomptes també molt sucosos.