Anaven sempre amb el mateix cotxe, i per aquí els han acabat enganxant. Mossos d'Esquadra de la comissaria de Blanes van detenir el 25 de setembre Montserrat Q.F., de 35 anys i nacionalitat espanyola, Mohammed M., de 29 anys i nacionalitat marroquina, i Said A., de 30 anys i nacionalitat marroquina, tots tres veïns de Lloret de Mar, com a presumptes autors de vint-i-tres delictes de robatori amb força a interior de vehicles aparcats a les zones de bany a peu de la carretera entre Tossa i Sant Feliu de Guíxols.

Els tres presumptes lladres han fet una autèntica temporada. Al juliol, el robatori dins de cotxes en aquesta zona ja va despuntar. El dia 6 i el 24 es van produir dos robatoris a l'aparcament de Cala Bona i a la zona del mirador, respectivament. Després de trencar-ne el vidre, de dins els cotxes es van endur una càmera de fotos, un rellotge i roba. El 25 de juliol hi va haver quatre robatoris més a Cala Giverola, tots amb el mateix modus operandi. Van endur-se diners, aparells electrònics i targetes de crèdit.

El 2 d'agost hi va haver tres casos més, dos a l'aparcament de Cala Giverola i un tercer en un aparcament del lateral de la carretera GI-682. Van furtar dos navegadors GPS, diners en efectiu, un telèfon, un Ipod i roba. Fins a finals d'agost es van donar set casos més als aparcaments dels laterals de la GI-682, on la gent hi aparca per baixar a Cala Giverola o Cala Fotadera. Es van emportar càmeres fotogràfiques, aparells reproductors MP3, rellotges, anells, telèfons mòbils, navegadors GPS i en un cas un ordinador portàtil.

Finalment durant el mes de setembre, els agents van constatar set casos més. Entre el dia 3 i el 22 els lladres van actuar novament als aparcaments de Cala Giverola, Cala del Senyor Ramon i diferents aparcaments de la GI-682. Malgrat que els objectes sostrets continuaven sent telèfons mòbils, càmeres fotogràfiques, targetes de crèdit i diners en efectiu, en aquesta ocasió, el dia 21, van sostreure una bicicleta que era dins d'un vehicle.

Els investigadors, que havien anat reunint diferents proves durant aquest temps, van identificar un vehicle sospitós, que sempre hauria estat vist per les rodalies dels robatoris. Després d'estudiar tots els indicis, els agents van identificar tres persones que presumptament serien les autores dels robatoris.Finalment, el dia 25 de setembre, l'operatiu va culminar amb la detenció d'aquestes tres persones a Lloret de Mar, al domicili on totes tres convivien. Els detinguts, dels quals només Mohammed M. té antecedents, van quedar en llibertat amb càrrecs.La investigació continua i no es descarten noves detencions i més imputacions d'altres furts.