Els Mossos d'Esquadra han detinguts un veí de Caldes de Malavella acusat de robar material de diversos pisos en construcció, valorat en més 53.000 euros, en una illa de la localitat on encara no hi viu ningú. Es tracta de Francisco M. T., de nacionalitat espanyola i al qual se l'acusa d'un robatori amb força. La detenció es va dur a terme el passat 9 d'octubre per uns robatoris que es van perpetrar el 21 d'agost. El lladre utilitzava sempre el mateix sistema per accedir-hi, forçar la porta d'entrada a l'escala del bloc i posteriorment violentar les portes dels habitatges amb un objecte tipus palanca. Un cop a dins hi robava mampares extractores, forns i columnes d'hidromassatge, entre altres.

Davant aquests fets, els mossos van iniciar una investigació per tal de localitzar l'autor dels fets. Les indagacions policials van donar fruits uns mesos més tard quan el dia 9 d'octubre van localitzar i detenir Francisco M. T. com a presumpte autor dels robatoris.

El lladra lladre intentava vendre el material en diverses botigues de segona mà de la zona.

El detingut, que té antecedents, va passar a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, el qual en va ordenar la seva llibertat amb càrrecs.