La número quatre del grup municipal del PSC de Vidreres Isabel Bosch, que es troba a l'oposició de l'Ajuntament, ha demanat el seu ingrés al grup mixt i en el proper plenari es convertirà en regidora no adscrita. Bosch va prendre la decisió fa uns dies i ja ha presentat un escrit al registre de l'Ajuntament de Vidreres on reclama el seu ingrés al grup mixt de la corporació municipal, quan es compleix un any i mig després de les eleccions municipals del 2011.

Amb la seva renúncia, el grup municipal del PSC, que està liderat per l'exalcaldessa Ruth Rosique, passarà de tenir quatre a tres regidors. Tot i que Bosch no vol entrar massa a relatar els motius que l'han dut a prendre la decisió assegura que en té de personals però també d'ideològics.

I és que la regidora diu que no comparteix la ideologia del partit perquè «no tenen un discurs clar, no es defineixen i després de la manifestació de l'11 de setembre, no respecten el clam del poble» i per aquest motiu, afirma que no se sent còmoda sota les sigles d'aquest partit. L'edil afirma que mostra de la seva implicació amb la tasca independentista hi ha que col·labora amb la secció de l'Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) de Vidreres.

Isabel Bosch es va presentar a les eleccions municipals de l'any 2011 sota la candidatura de Ruth Rosique i era la primera vegada que participava en una llista dels comicis locals. I destaca que hi va anar com a independent i per tant, en no pertànyer al PSC no caldrà que es doni de baixa del partit.

Pel que fa a les relacions amb el grup municipal del PSC de Vidreres destaca que si bé ella sempre ha optat per «funcionar com a grup de treball i malgrat haver-hi hagut divergències d'opinió, l'objectiu ha estat el de treballar pel poble i no hi ha hagut pas cap problema amb ells». I remarca que ella el que volia quan es va presentar i també ara és «treballar pel poble, que és el que em sembla més important».

Pel que fa al seu futur com a regidora no adscrita, Bosch destaca que si bé ha presentat el seu ingrés al grup mixt tampoc descarta que acabi deixant de ser regidora. Una opció, però, que encara no ha acabat de decidir i de moment, assegura que es manté a l'Ajuntament.

Així doncs, amb la marxa de Bosch, el PSC es queda amb tres dels seus quatre regidors i a partir d'ara, el ple de la corporació municipal comptarà amb més varietat de grups a l'oposició: el PSC, el PP i a partir d'ara, Isabel Bosch com a regidora no adscrita.

A la Selva, aquest no és el primer cas d'un regidor que demana l'ingrés al grup mixt en aquest mandat. Sense anar gaire lluny, el municipi veí de Lloret de Mar va viure una situació semblant un mes i mig després de les municipals quan curiosament també un regidor del PSC i també el número 4, Josep Cortés, anunciava que es convertia en regidor no adscrit provocant també que el PSC s'hagi quedat amb només tres edils com a partir d'ara a Vidreres. En tancar l'edició no va ser possible parlar amb l'exalcaldessa i cap del grup municipal del PSC al municipi selvatà Ruth Rosique.