L'escola d'educació especial de Blanes El Ventijol ha decidit plantar cara a les retallades que està vivint per part de les admnistracions i que impedeix, assegura, que els seus alumnes no puguin gaudir de diferent tipus d'activitats. Per aquest motiu organitza una quina benèfica el proper dissabte i que es celebrarà a les instal·lacions de l'institut Serrallarga de Blanes des de dos quarts de cinc de la tarda fins a les vuit del vespre.

El centre escolar no és la primera vegada que fa força per tal d'aconseguir que se li mantinguin els serveis. Sense anar més lluny, fa poc més d'un any van reclamar al govern de Blanes tant professors com els pares dels alumnes que es mantingués oberta la piscina ?terapèutica, que és l'única pública a la comarca. I és que es va haver de clausurar perquè incomplia un seguit de condicions sanitàries i ara tot apunta que després que fa gairebé un any de la clausura, es reobrirà després de reformar-se per complir les condicions sanitàries.

Des del centre s'ha organitzat aquesta quina per tal que els alumnes que hi ha puguin gaudir d'activitats tant escolars com extraescolars com ara, relaten en un comunicat, anar de colònies, anar al teatre, gaudir de la piscina, entre d'altres.

En aquesta quina benèfica hi col·laboren a banda de l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'escola d'educació especial, l'institut Serrallarga i comerços i restaurants de Blanes i la comarca. Gràcies al seu suport la quina podrà entregar i sortejar paneres, sopars, nits en apartaments rurals i altres tipus de lots, entre d'altres. Des de l'escola s'insta a la particpació dels veïns i gent vinguda d'altres municipis per tal de poder seguir fent activitats.