Tal com estava previst, Ryanair deixarà de fer quatre de les rutes que actualment operen des de/cap a l'aeroport de Girona per passar-les a l'aeroport de Barcelona El Prat,a partir de l'1 d'abril de 2013. Les rutes de Ryanair des a Bolonya, Fes, Nador i Torí es traslladaran a Barcelona, mentre que 61 rutes de Ryanair (entre elles 10 noves connexions) continuaran operant de manera normal a l'aeroport de Girona.

Luis Fernández-Mellado, responsable de Màrqueting i Vendes de Ryanair per a Espanya, va manifestar ahir que "apartir de l'1 d'abril de 2013, de les rutes de Ryanair a Girona amb destinació a Bolonya, Fes, Nador i Torí passaran a ser operades al Prat aquest estiu". No obstant, Fernández-Mellado va insistir que "Girona segueix sent una important base de Ryanair amb 61 rutes, incloent 10 noves connexions, i no es veurà afectada amb aquest canvi".

Ryanair va anunciar dimecres que a partir de l'abril posarà enmarxa deu noves rutes a l'aeroport de Girona (ho detallava ahir aquest mateix diari),passant a operar amb 61 destinacions diferents, tresmés que en la temporada ?d'estiu de 2012. Passar de 58 a 61 rutes creant-ne deu de noves suposa eliminar-ne set de les ja existents. Quatre d'elles són aquestes que ahir es va anunciar que passaran a operar-se des de Barcelona.