L'empresari figuerenc Agustí Planas va tancar ahir, després de cinquanta anys, les portes de l'emblemàtic bar Dynamic de Figueres. Ningú de la família no ha volgut continuar l'activitat del negoci, tot i que s'espera que algun altre empresari mantingui alguna cosa similar. Durant dècades, nombrosos empordanesos han passat per aquest establiment.

Als Reis Mags sempre se'ls ha servit un vermut quan han passat pel Dynamic i ahir van voler donar un obsequi al propietari de l'establiment, que després de la cavalcada va tancar les portes. Durant els darrers dies, sobretot els figuerencs, s'han anat acostant al local per fer la última copa, la última canya, l'últim refresc.

El local ha estat un referent per a moltes generacions. Des del seu inici oferia música i un restaurant ràpid. Dos anys més tard es va ampliar amb un local del costat amb plats més elaborats. Durant trenta anys, dels anys 70 fins al 2000, el propietari va obrir un altre local, el Charly Boîte. Estava als soterranis del costat i era d'ambient de nit. Ara tanca l'establiment principal, entre el carrer Caamaño i el carrer Monturiol, un espai d'oci, de xerrades, de trobades.