La Fira de l'Oli d'Espolla comptarà diumenge amb un centenar de parades a la dissetena edició de la Fira de l'Oli i l'Olivera que compta amb altres activitat paral.leles.

Els trulls i celler deixaran degustar i posaran a la venda l'oli, però a la fira s'hi podran trobar també planter, productes, eines i maquinària referents a l'oli i l'olivera o parades d'artesans. Des de la una del migdia i fins les quatre de la tarda, a més, es podrà degustar carn de vaca de l'Albera.

La inauguració oficial de la fira, que organitza l'Associació Cultural la Fraternal Espollenca i el Celler Cooperatiu Espolla, serà diumenge a les onze del matí amb l'actuació dels Grallers d'Espolla. Després actuarà la Colla Castellera de Figueres. Durant tot el dia els visitants podran passejar o comprar a la fira. A més, podran participar d'alguna de les activitats paral.leles. A les quatre de la tarda té lloc el tradicional concurs de llançament de pinyols d'oliva. A la plaça del Dolmen hi haurà un escenari musical amb actuacions per amenitzar i inflables per als petits. Entre altres coses, també es podrà fer la Ruta dels Maquis.