L'alcalde de Lloret de Mar Romà Codina (CiU) assegura que està tranquil pel què fa al procés judicial al què està immers la llicència d'obres del xalet de luxe de Can Juncadella, ja que al seu parer, els permisos otorgats per construir-lo s'han donat correctament. I és que al seu parer "no hi ha cap problema" perquè l'ajuntament de Lloret ha actuat en tot moment "atentent els informes de la Comissió d'Urbanisme de Girona".

Cal recordar que la Fiscalia de Medi Ambient ha investigat el cas i s'ha querellat contra els arquitectes de Lloret i Urbanisme per haver donat els permisos i la llicència d'obres de construcció del xalet de luxe, que es va alçar en aquesta finca en substitució de la casa dels masovers i el galliner que hi havia. I a més, ja ha imputat almenys a l'arquitecte municipal de Lloret de Mar.

Davant d'aquests fets, l'alcalde Romà Codina va destacar ahir a l'emissora Nova Ràdio Lloret que en el cas que l???a Fiscalia els digués que han d'aturar les obres, ho farien igual que tot el què els mani un jutge. Amb tot però, es va mostrar tranquil sobre l'actuació de l'ajuntament de Lloret sobre aquest cas i va afegir que les grues de construcció que hi ha a Can Juncadella, i que són visibles per la seva gran alçada des de la platja de Canyelles i voltants l'exterior, han donat més ressó al cas i va assegurar que no s'ha comès cap irregularitat pel que fa a l'atorgament de la llicència d'obres per part de l'ajuntament.

Unes declaracions del batlle de Lloret que arriben pocs dies després que el diputat d'ICV-EUiA per Girona, Marc Vidal, presentés una proposta de resolució al Parlament de Catalunya on va demana quer s'aturin, "de forma immediata", les obres de construcció d'un xalet de luxe a la finca de Can Juncadella de Lloret de Mar, que es troba dins d'espai natural protegit i que forma part de la Xarxa Natura 2000