Banyoles ofereix cursos per millorar la competitivitat empresarial

 

BANYOLES | DDG Durant el primer semestre del 2013, l'àrea de Promoció econòmica de l'Ajuntament de Banyoles, amb el suport de la Generalitat, el Consell comarcal del Pla de l'Estany, el Consorci per a la Normalització Lingüística i el Fons Social Europeu, ofereix activitats formatives per millorar la competitivitat empresarial. Es tracta de mòduls formatius centrats en la gestió empresarial i negoci, així com en la formació en competències lingüístiques i en competències d'internet i xarxes socials.
La formació, que s'ofereix de manera gratuïta per a tothom, suposa un total de 5 píndoles formatives i de 5 tallers, en sessions de dues hores i amb grups limitats a 40 persones -les inscripcions es fan per ordre de sol·licituds-.
Les cinc píndoles formatives són sobre finances per emprenedors, el Pla d'empresa, el control del negoci en el seu dia a dia, com fixar el preu del nostre producte o servei, i la fiscalitat de l'autònom. Pel que fa als cinc tallers s'impartirà formació sobre empresa, consum i llengua, Twitter, com aconseguir la llibertat financera, recursos lingüístics a la xarxa, i iniciació a les xarxes socials i posicionament web.

Enllaços recomanats: Premis cinema