Més de 1.000 persones participaran demà a partir de les sis de la tarda a la Rua de Carnaval de Tossa de Mar, coneguda com la "Ressaca del Carnaval". Amb la desfilada a Tossa es tancarà el Carnaval de la Costa Brava Sud, que s'organitza entre Blanes, Lloret i Tossa. Enguany, la rua torna a ser molt esperada perquè les colles tossenques han tornat a aconseguir els principals premis en carrosses i comparses en els carnavals de les poblacions veïnes de la Selva Marítima i l'Alt Maresme.

La regidora de Promoció Econòmica, M. Àngels Pujals, va afirmar que "Tossa és una de les poblacions de la zona on hi ha més nivell en les colles de Carnaval. Els resultats en les diferents rues així ho avalen. Per aquest motiu, volem agrair a totes les colles locals la seva participació arreu i fer que tothom parli de Tossa". Des de l'Ajuntament van voler felicitar a totes les colles per la bona promoció.

La rua de Carnaval de demà estarà formada per set carrosses que aplegaran 528 persones; set comparses amb 501 persones; i tres persones en la categoria individual. En total, 1.032 persones de vuit municipis (Tossa, Lloret, Camp?llong, Sant Feliu de Guíxols, Vidreres, Llagostera, Mollet del Vallès i Tordera). El recorregut s'iniciarà a la rambla Joan Maragall i passarà per l'avinguda Ferran Agulló i de Catalunya direcció a la zona esportiva. La rua s'acabarà davant el parc de bombers i després també es farà el concurs de balls al pavelló. Finalment, hi haurà ball fi de festa amb l'entrega de premis, que enguany arriben als 4.500 euros.