El número dos de CiU i segon tinent d'alcalde a l'Ajuntament de Vidreres, Jordi Gómez, va anunciar ahir que renuncia als seus càrrecs de Govern i a seguir al grup convergent, tot i que que continuarà com a regidor no adscrit al consistori. Gómez, que es va presentar com a independent a la llista de CiU i portava actualment les àrees de Governació i Promoció econòmica, va al·legar en un comunicat que la decisió és per discrepàncies amb la forma de treballar del Govern, tot i reconèixer que els problemes eren més aviat amb el seu grup de CiU i no amb el soci de Govern, que és ERC. Ara, l'executiu tindrà set regidors i l'oposició, sis.

"Els motius d'aquesta decisió responen a criteris i discrepàncies en la forma de treballar", va afirmar Gómez al comunicat. El regidor va afegir que aquests punts de desencontre havien fet que "fos difícil treballar". I també va reconèixer que renunciar a una part de les atribucions va ser el "primer pas" per deixar el Govern.

Gómez va anunciar en el comunicat que continuarà com a regidor no adscrit. "Seguiré desenvolupant les meves tasques en els plens com a regidor independent per un profund sentiment de compliment del deure amb la ciutadania que em va votar", va afirmar. "Les desenvoluparé amb la intenció de no suposar cap entrebanc per al govern però sempre amb l'esperit crític en què fonamento els meus valors", va afegir.

Per la seva part, el grup d'ERC, al Govern, va comunicar "que comprèn els motius i vol agrair públicament la feina feta a l'Ajuntament durant gairebé dos anys". A més, van destacar que "sempre va ser bon company i amb iniciatives molt interessants". Van manifestar també que ERC "seguirà sent la garantia d'un govern estable però que caldrà reajustar després d'haver de prescindir d'un dels seus membres". El reajust podria fer referència a una redistribució de les àrees de Gómez. Diari de Girona va intentar contactar amb l'alcalde Jordi Camps, però no va respondre a les trucades.