El conductor d´una motocicleta va morir ahir al matí en un accident a la carretera de Lloret a Tossa de Mar (Gi-682) a l´alçada de la urbanització de Canyelles de Lloret després de sortir de la carretera com a conseqüència del xoc i per causes que encara es desconeixen. La causa de l´accident està sota investigació per part dels Mossos d´Esquadra però la principal sospita és que l´home va sortir de la via en no agafar bé un revolt que es troba immediatament després de l´entrada a la zona de Canyelles, en direcció Tossa.

La víctima mortal és Sander S., de 32 anys i de nacionalitat holandesa, un home que es trobava a Lloret de Mar passant-hi uns dies de vacances. L´accident es va produir cap a un quart de vuit del matí, al quilòmetre 13,9 d´aquesta via que uneix es dues localitats veïnes de la Costa Brava i va succeir en sentit Tossa de Mar.

El motorista va sortir de la via a l´alçada d´un revolt amb la seva moto, que tenia matrícula holandesa, que era d´enduro, marca KTM, model EXC Racing i d´alta cilindrada. A resultes de la sortida de via i el xoc posterior va perdre la vida ràpidament perquè quan les dues ambulàncies del Servei d´Emergències Mèdiques (SEM) hi van arribar després de rebre l´avís de l´accident per part dels Mossos ja no van poder fer res per salvar la vida a l´home holandès.

Tot i l´accident, no es van produir problemes de trànsit en una via que sol ser molt transitada per anar d´una població a l´altra durant el matí. En les tasques ­d´emergència van intervenir sis patrulles del cos de Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Servei d´Emergències Mèdiques.