El Centre Excursionista de Lloret de Mar (CELL) va fer 20 anys el passat dimarts i per aquest motiu demà, a les vuit del vespre a la Sala Polivalent de la Biblioteca de Lloret, s'inicien els actes de celebració amb la projecció d'Autana i I believe I can fly, pel·lícules premiades en la 30a edició del festival de cinema de muntanya de Torelló.

L'acte central de l'aniversari es durà a terme el cap de setmana del 21 i 22 de setembre amb la pujada de 20 cims. Concretament són el cim de Montgròs, Cadiretes, Montbarbat, Freser, pic de l'Infern, Bastiments, Puigsacalm, Gra de Fajol, Puigmal, Noucreus, Taga, pic de l'Eina, Mare de Déu del Mont, Bassegoda, Comanegra, pic de les Bruixes, Balandrau, Matagalls, Agudes i Turó de l'Home.

L'objectiu és que hi hagi diferents voluntaris i voluntàries que facin ascensions a aquests cims i que, un cop a dalt, despleguin una senyera amb el logo del CELL, que es proporcionarà a cada grup, i que es facin una foto. A més, cal agafar una pedra del mateix cim i portar-la el diumenge 22 a partir de les set de la tarda a la plaça de la Vila de Lloret on es farà la festa de celebració. El CELL compta amb 217 associats.