La companyia Wizz Air amplirà els vols que ofereix a l'aeroport de Girona amb una nova línia regular, dos dies per setmana, a la ciutat ucraïnesa de Lviv. La companyia volarà a aquesta ciutat, molt pròxima a la forntera polonesa, a partir del 30 d'abril de l'any vinent tots els dimecres i diumenges. oferirà nous vols que uniran les ciutats de Girona i València amb Lviv, una atractiva ciutat molt pròxima a la frontera polonesa. Segons ha informat avui Wizz Air, els vols es mantindran, en principi, fins al 22 d'octubre.

En l'actualitat, Wizz air ja té una connexió amb Ucraïna, concretament amb la capital Kíev tres dies per setmana. D'aquesta manera, el nou enllaç ampliea les possibilitats de viatjar entre Girona i Ucraïna. En el mateix període de temps, la mateixa empresa també farà un vol a Lviv des de València.

Uns 110.000 ucraïnesos

El nou vol també permetrà augmentar el nombre d'ucraïnesos que visitin les comarques de Girona. Es calcula que a tota Espanya, aquest any hi hauran viatjat aproximadament uns 110.000 turistes procedents d'Ucraïna.

Segons la companyia aèria, el perfil del turista ucraïnès és d'alt poder adquisitiu, amb una despesa total mitjana per persona de 1.705 euros i diari de 164 euros i a més, la seva estada mitjana supera els deu dies. Wizz air veu grans possibilitats de creixement, ja que el país te 45 milions d'habitants i la seva economia creix dia a dia.