Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Bàsica Policial de la Selva Litoral van detenir un home a qui se li atribueixen cinc robatoris amb força en segones residències de Lloret de Mar. Se sospita que l'home, amb antecedents, no actuava sol i entre les característiques destacades del modus operandi hi ha que els delinqüents forçaven diferents accessos dels domicilis fins trobar el més fàcil per entrar-hi a robar. L'arrestat és un home de 33 anys, de nacionalitat romanesa, veí de Lloret de Mar i està acusat de ser el presumpte autor de cinc robatoris amb força a domicilis de Lloret. Després de passar a disposició del jutge de Blanes, va quedar en llibertat amb càrrecs.

Els fets es concentren entre els dies 8 i 27 de setembre, quan els agents de la comissaria de Lloret van saber que s'havien comès cinc robatoris amb força a interior de domicili a segones residències en les urbanitzacions La Mongoda i La Tortuga de la població. En aquests robatoris, els autors forçaven diferents accessos i dels habitatges en van sostreure diversos televisors, DVD, roba, aliments, entre altres aparells electrònics de petites dimensions.

Arran dels fets, els Mossos van iniciar una investigació que gràcies als indicis i vestigis recollits van portar a esbrinar la identitat d'un dels autors. Durant un parell de dies, la policia va realitzar indagacions per localitzar el sospitós. Finalment a quarts de deu de la nit del dia 2 d'octubre els agents van trobar i detenir el presumpte autor dels cinc delictes de robatori amb força. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions. El detingut va passar l'endemà a disposició del jutjat d'instrucció de Blanes.