Un incendi en una estufa de llenya va obligar a desallotjar nou persones d'un bloc de pisos de Ripoll. Les flames van fer cedir una biga de l'edifici i això va provocar que les quatre famílies desallotjades, de dos dels pisos, haguessin de ser reallotjades pels serveis municipals per passar la nit. La decissió es va prendre després de fer-se la inspecció tècnica.

Els Bombers van rebre l'avís de l'incendi quan faltaven cinc minuts per les deu del mati i hi van estar treballant fins a la tarda, perquè a banda d'extingir el foc van haver de ventilar tot l'edifici i assegurar les teules del teulat, entre d'altres. L'icendi es va declarar al número 19 del carrer Doctor Raguer de Ripoll i va cremar una biga de fusta a les golfes del bloc de tres plantes, on hi vivien nou persones. L'edifici va quedar precintat preventivament.

El foc va començar a partir d'una estufa de llenya, la qual després va desprendre alguna espurna que va acabar incendiant els cabirons de fusta de la casa. La fusta va anar cremanat sense que els veïns se n'adonessin perquè hi ha un fals sostre a la finca però finalment, va cedir una de les bigues.

Aquest element arquitectònic comunica amb l'edifici del cantó, la del número 21 que també va quedar precintada preventivament com el bloc on es va produir el foc. Aquest edifici però, està deshabitat, segons va informar l'ajuntament de Ripoll.

Malgrat el foc, no va haver-hi ferits però segons van informar els Bombers, la vivenda va quedar precintada preventivament després que els tècnics de l'ajuntament juntament i els Bombers, amb cinc dotacions, fessin un informe de l'estat de la finca.