A l'autopista AP-7 a l'altura de Sant Julià de Ramis es van haver de tallar entre dos i tres carrils durant més de vuit hores. El motiu, un accident que es va produir quan passaven pocs minuts de les onze de la nit del dimarts. No va ser fins cap a un quart de vuit del matí d'ahir que es va restablir la normalitat en aquesta via ràpida de quatre carrils en direcció cap a França.

El sinistre viari es va produir al quilòmetre 54 i s'hi van veure implicats dos camions i un cotxe. El conductor d'un dels vehicles pesants va quedar atrapat dins del camió i els Bombers el van haver de treure. L'home va quedar ferit greu i una ambulància el va traslladar fins a l'hospital Josep Trueta de Giona. La resta dels ocupants dels altres vehicles van sortir-ne il·lesos.

El vehicle pesant del conductor ferit transportava granulat de plàstic i va quedar bolcat al mig de la via. L'altre camió implicat va quedar aturat també a la carretera, igual que el turisme que va picar per darrere. Per tot això, es van haver de tallar entre dos i tres carrils de la via durant al voltant de vuit hores, segons fonts del Servei Català de Trànsit (SCT). Tres dels quatre carrils van estar-ho des de les onze fins cap a les sis de la matinada. I després, se'n van mantenir dos de tancats al trànsit fins cap a les set i deu minuts del matí. L'afectació viària va ser d'un quilòmetre de longitud, segons el SCT.

A l'Alt Empordà per altra banda, durant el dia d'ahir es van produir dos accident on hi va haver-hi ferits. A la Jonquera dos turismes van topar a l'avinguda Galícia al voltant de tres quarts d'una del migdia. Un dels quatre ocupants dels vehicles va resultar ferit amb diversos traumatismes i una fractura i se'l va evacuar en ambulància del SEM fins a l'hospital de Figueres. Al cap d'una hora a Figueres, a l'avinguda Costa Brava, també va haver-hi un accident entre dos turismes. Una persona va quedar ferida i també se la va traslladar al centre hospitalari amb ambulància del SEM.

Finalment, a Forallac, al Baix Empordà van topar també dos vehicles al quilòmetre 8 de la C-66. Dues persones van resultar ferides de caràcter lleu.