El grup municipal socialista a l'Ajuntament d'Olot ha identificat els llocs conflictius de les línies d'autobús. "És fàcil identificar diferents indrets conflictius", apunta Josep Guix (candidat del PSC). Sobre els llocs de conflicte, explica: "Hi ha parades amb obstacles que fan difícil parar on toca i forcen haver d'aturar-se a la carretera". Són senyals i fanals ubicats en llocs estratègics, segons concreta.

El obstacles són a la parada de l'Hospital Sant Jaume, davant de l'ambulatori, a la parada de Bonavista, al barris de l'Hostal del Sol, del Morrot i a la carretera de la Canya.

Segons ell, "a la parada de l'hospital Sant Jaume normalment hi ha un cotxe que està hores aparcat - prossegueix-: El seu propietari no deu estar gaire preocupat de la possibilitat que el multin".

Continua: "A la parada de davant de l'ambulatori es nota un ambient caòtic -afegeix-: Està provocat per quatre punts de sortida de cotxes i un pas de vianants just davant la parada de bus.

D'altres parades -segons ell- estan mal situades. "La parada de Bonavista - assenyala- és just al costat de la rotonda d'un sol carril". També apunta que "El carrer Madrid i el Pou del Glaç són un exemple del que molesten els cotxes a ambdós costats i amb dos sentits de circulació".

Al barri del Morrot i a la carretera de la Canya -segons ell- en hores punta el TPO ho té complicat per girar i posar-se als carrils d'entrada a Olot.

A més, en tot el camí, hi ha senyals esborrats.