Vint-i-quatre professors d'Educació Secundària Obligatòria (ESO) de tretze instituts de Girona assisteixen, aquesta setmana, a la formació de la segona edició del programa educatiu Classe de Tecnologies Creatives (CTC), impulsat per l'Obra Social "la Caixa" amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya. Durant el proper curs escolar, aquesta formació arribarà a més de 300 estudiants de les comarques gironines. Aquests joves aprenen, per ?exemple, a crear robots mecànics de nova generació.

Classe de Tecnologies Creatives (CTC) és un nou i innovador programa d'aprenentatge dirigit a escoles que vulguin incorporar la tecnologia emergent a l'aula, de manera que els alumnes adquireixin bases de programació, electrònica i mecànica.

Ara, s'estan formant alumnes dels instituts Serrallarga, de Blanes; Alexandre Deulofeu i Cendrassos, de Figueres; La Garrotxa, d'Olot; de Celrà; de Santa Coloma de Farners; Frederic Martí i Carreras, de Palafrugell; i les seccions d'educació secundària Joan Triadú, de Ribes de Freser, i Sils.