L'episodi de pluges va fer caure els termòmetres quasi deu graus entre divendres i ahir diumenge. La baixada ja es va notar dissabte i es va accentuar ahir. Els observatoris del Meteocat que van tenir un descens de les màximes més acusat van ser Girona, Anglès, i Olot, on la temperatura es va esfondrar 9 graus. A la capital de demarcació els termòmetres van registrar divendres 35 graus de màxima, dissabte 31 i ahir 26.

Menys acusat va ser el descens a les poblacions costaneres. A Torroella de Montgrí la diferència entre la màxima de divendres (29 graus) i la d'ahir (26) és de tres graus. El mateix que va passar a Roses. A Castell d'Aro i a Portbou la diferència és de tan sols 2 graus.

Al Pirineu, en canvi, es va notar, i força, el descens de les temperatures. Inclòs més que a la Selva i al Gironès. L'observatori que el Meteocat té a Núria va passar dels 25 graus de divendres al 14 d'ahir i el de Das dels 32 als 23 graus.

Les precipitacions, en canvi, es van quasi esfumar del territori, excepte a la Selva. L'observatori que el Servei Meteorològic de Catalunya té a Santa Coloma de Farners va registrar 23 litres per metre quadrat.