L'Ajuntament de Cornellà del Terri ha creat una borsa de treball amb les empreses del municipi per reduir el nombre de persones a l'atur. De moment ja s'han signat els primers convenis i des de l'oficina d'atenció a les persones es farà d'enllaç amb les empreses que tinguin disponible algun lloc de feina. Així, amb la posada en marxa de la borsa de feina de les empreses de la població, la intenció de l'equip de govern és reduir els habitants aturats que hi ha a Cornellà.

El funcionament d'aquesta borsa es basa a fomentar una bona comunicació entre l'oficina d'atenció a les persones per part de l'Ajuntament i les àrees de recursos humans de les empreses, que en cas de disposar d'un lloc de feina recorrerien als currículums disponibles al consistori. L'alcalde de Cornellà, Salvador Coll, ha explicat que de moment la resposta de les empreses ha estat bona i ha remarcat que la possibilitat de poder trobar un lloc de feina a prop de casa és positiva.

L'oficina d'atenció a les persones de Cornellà del Terri va néixer l'any 2010 amb l'objectiu de col·laborar amb l'àrea bàsica d'assistència social i facilitar l'atenció de la gent del poble en les peticions ciutadanes relacionades amb l'acció social.