El candidat de Ciutadans (C's) al Parlament a les eleccions del 27-S i regidor a l'Ajuntament de Girona, Jean Castel, va assegurar ahir: "No podem permetre que ningú decideixi el nostre futur, hem de decidir i formar part d'ell, amb la nostra opinió i la nostra decisió meditada". Castel va afegir que "una altra forma i manera d'entendre la política és possible i Ciutadans és l'opció per aportar els canvis necessaris i oportuns a fi d'aconseguir un futur millor i un demà ple d'oportunitats, garantint opcions a les futures generacions".

Així, tenint en compte que el 27 de setembre hi haurà eleccions a la cambra catalana, Castel va subratllar: "Ciutadans és el partit proposta, mentre altres naveguen en la protesta i en la independència costi el que costi". D'aquesta manera, el candidat va afirmar: "Des de C's volem parlar de la inversió en sanitat, en educació, en l'àmbit social i en els dependents d'una llei de dependència que no arriba als casos crítics i que no paga els diners que es deuen".

Per tant, Castel va posar sobre la taula que "l'aplicació de la llei de dependència no és una atribució directa i única de l'estat". "Mentre existeix una llei de la dependència que ha d'anar en benefici de tots, sembla ser que alguns han preferit crear una llei d'independència que aniria a favor de ben pocs. Que algú ens expliqui què és més necessari", va explicar Castel.

Finalment, el candidat de C's a Girona va concloure que de cara al 27-S "és imprescindible el sanejament de la Generalitat en l'àmbit econòmic i social".