La filtració massiva de dades també ha posat al descobert els correus des d'on els infidels es registraven a Ashley Madison i concertaven les cites. La transversalitat d'aquest fenomen és total a Espanya perquè a banda dels hotmail, outlook, yahoo, gmail que no sorprenen ningú n'hi ha mutltitud que són d'organismes públics.

La Junta d'Andalusia (181); el Congrés dels Diputats (3 diputades i 2 diputats); el PP (23); l'Exèrcit de Terra (23); l'Armada (11); l'Exèrcit de l'Aire (7); Guàrdia Civil (6); personal del ministeri de Foment (5).

El món universitari també està trufat de persones disposades a enganyar les seves parelles com demostren la multitud de correus electrònics facilitats per usuaris d'Ashley Madison utilitzant el de la institució: Universitat de Salamanca (38); Universitat de Granada (29); Universitat de Saragossa (20); Deusto (12) o l'Universitat Rey Juan Carlos (4).

Tampoc el món empresarial s'escapa de figurar entre els usuaris habituals d'Ashley Madison. Com a mínim hi ha 12 empreses de l'Ibex 35 que sumen 122 correus electrònics. Es tracta de bancs, companyies aèries, de ferrocarrils, d'obra civil, d'infraestructures o d'innovació.