El portaveu popular i cap de llista del PPC a Girona, Enric Millo, va participar ahir en la presentació de la candidatura del PPC a Girona de cara a les properes eleccions del 27 de setembre. L'acte, que va comptar amb l'assistència dels integrants de la llista, es va fer al bell mig de la plaça Constitució de la capital gironina i hi va assistir el número dos de la candidatura, Sergio Santamaria, i la número tres, Mar Llambí, entre d'altres. «Són homes i dones d'arreu de les comarques gironines, des de la Selva fins a la Cerdanya. Són persones valentes, amb coratge, treballadores i disposades a donar el millor d'elles mateixes per defensar la convivència, la unitat, el progres i la justícia», va resumir el portaveu popular i vicesecretari d'acció política. En aquest sentit, Millo va assegurar que es sentia «molt honrat» d'anar acompanyat amb els integrants que conformen la candidatura gironina i va subratllar que tots junts treballaran per aconseguir «que ningú trenqui Catalunya, ens separi de la resta d'Espanya o ens deixi fora d'Europa». Segons el cap de llista, el PPC representa a milers de gironins que volen viure en una Catalunya «pròspera, socialment justa» on es pugui viure en «pau i llibertat». Un objectiu pel qual treballaran durant la campanya electoral i després del 27-S.

Paral·lelament Millo va voler aprofitar l'acte per llançar un missatge a les formacions independentistes: «Els demano que deixin de dir mentides i que expliquin la veritat, que expliquin què suposaria separar-nos de la resta d'Espanya i quedar-nos fora de la Unió Europea», va reclamar.

«Apel·lem a tota la gent que vulgui viure a Catalunya, en llibertat i convivència i que no vulguin la ruptura, que confiïn en nosaltres perquè som la única formació política gironina que defensa aquests idees i valors», va assegurar. D'altra banda, Millo va subratllar que la candidatura del PPC a Girona està formada per «persones normals i corrents», a diferència d'altres formacions com pot ser Junts pel Sí que compten amb personalitats com Lluís Llach entre les seves files. «No portem artistes, ni futbolistes ni famosos sinó representants de la normalitat de la societat catalana i gironina», va explicar. Per últim, Millo va subratllar que estan convençuts que aconseguiran un bon resultat el proper 27-S. En concret, esperen igualar o superar els dos diputats gironins que van obtenir els passats comicis del 2012