Quan Jordi Pujol va confessar els diners que tenia a Suïssa també van sortir a la llum els negocis que es feien al seu voltant i que a van reportar quantiosos ingressos a gent propera. Com la família Sumarroca, que a través de les empreses Teyco i Emte va aconseguir adjudicacions de la Generalitat convergent per valor de 285 milions d'euros entre 1982 i 2003, quan es va acabar l'era pujolista.

Carles Sumarroca i Coixet és el fundador del hòlding empresarial que avui gestiona el seu fill, Carles Sumarroca Claverol, però també és fundador de Convergència Democràtica.

Les primeres obres destacades que es van adjudicar a Teyco van ser en l'àmbit sanitari però també va aconseguir contractes de rehabilitació d'escoles i l'adequació als nous sistemes educatius tant de l'EGB com de la LOGSE.

A partir del 1991 les adjudicacions a Teyco comencen a disparar-se. Però l'any més lucratiu va ser el 2003, quan Teyco va aconseguir concursos per valor de 30 milions d'euros i Emte va superar els 40 milions.

Tant Teyco com Emte estan sota sospita per les vinculacions amb Convergència i les presumptes comissions que li pagava. El conseller delegat de Teyco, Jordi Sumarroca, va ser detingut el passat 23 de juliol en una operació contra la corrupció i el blanqueig iniciada a Torredembarra. El pagament de 600.000 euros de fiança per part de l'empresari li va permetre quedar en llibertat amb càrrecs l'11 d'agost.