L'IOC obre un nou termini per inscriure's als estudis de pedagogia i didàctica

01.09.2015 | 00:00

L'Institut Obert de Catalunya (IOC) ha obert un termini extraordinari per a la presentació de sol·licituds d'inscripció als estudis de formació pedagògica i didàctica, adreçats a titulats en FP o ensenyaments esportius amb l'objectiu que puguin exercir de professors.
Aquesta formació, que es va implantar el curs 2013-2014 en la modalitat a distància a través de l'IOC, atorgarà als que la superin el certificat oficial de la formació pedagògica i didàctica equivalent del Departament d'Ensenyament. El nou termini d'inscripció serà del 3 al 9 de setembre de 2015.
La finalitat d'aquests estudis és proporcionar la formació pedagògica i didàctica a les persones que, per raons derivades de la seva titulació, no poden accedir als estudis de Màster de formació del professorat que ofereixen les universitats.
Així, la formació que es proporcionarà és l'equivalent a l'exigida per a l'exercici de la docència en els cossos docents d'ensenyaments secundaris.
Concretament, l'Institut Obert de Catalunya ofereix dues especialitats, que es podran cursar en la modalitat d'un o dos cursos: per a exercir com a professor tècnic de formació professional en determinades especialitats o com a professor d'ensenyaments esportius.
L'IOC ofereix un total de 60 places per al curs vinent, que es distribueixen així: en l'especialitat d'FP 30 per fer la formació en un sol curs i deu per fer-la en dos cursos, i, en la d'ensenyaments esportius, deu per fer-la en un i deu en dos. Per tant, s'ofereixen 40 places en FP i 20 en esportius. El curs 2014-2015 hi van participar un total de 47 alumnes.
Aquesta formació consta de 60 crèdits.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema