L'equip de govern de l'Ajuntament de Porqueres té previst ampliar les instal·lacions del Centre de Serveis per la Gent Gran, situat a l'antic camp de futbol del municipi, conegut popularment com el Camp vell. En els propers dies, el consistori es reunirà amb Sumar, l'empresa que gestiona el centre, per tal d'acabar de confeccionar i detallar el projecte. Està previst que les obres comencin a principis del pròxim any. L'ampliació consistirà en reformar els antics vestidors del camp de futbol, els quals estan pràcticament en desús.

El centre acull actualment a 20 usuaris, amb la reforma s'ampliarian a 25. Fet que faria reduir la llista d'espera existent. A banda, tal i com assegura l'alcalde de Porqueres, Francesc Castanyer, l'ampliació de les instal·lacions permetran augmentar els cursos que ofereix el centre.

Tot i que el pla de construcció ja està fet, el preu de les obres encara es desconeix. "Primer ens hem de reunir amb l'empresa que gestiona el centre per parlar de les necessitats que té el centre per poder aprofitar el millor possible aquest nou espai del que disposem", explica Castanyer. A priori, està pensat que els antics vestidors del camp de futbol es converteixen en un espai on hi hagi més lavabos, més serveis i despatxos per a coordinar l'organització.

El Centre, que va obrir el dia el novembre de 2010, acull gent de més de 65 anys independentment de les seves condicions físiques o psíquiques, però que necessitin atenció per el motiu que sigui. S'ofereix un servei de 4 o 8 hores diàries en el centre, a més d'un servei d'ajuda per a les famílies que els han de cuidar. Els usuaris i usuàries poden realitzar diferents tallers i serveis com el de de menjador (dinar i/o berenar) i el de transport adaptat que trasllada els usuaris de la seva llar al centre.