La recepta de la misericòrdia en forma de rosari per portar durant l´acte

El màrqueting més actual també arriba a l'equipament que porten els convidats en l'homenatge a les monges

06.09.2015 | 00:00

El màrqueting també ha arribat als actes de beatificació. Això és el que es va poder veure amb el pack que rebien els inscrits i convidats a l'acte de beatificació que es va celebrar ahir a la catedral de Girona. D'entrada, tots portaven una bona acreditació penjada del coll i després, abans d'entrar al recinte se'ls entregava un pack del dia.
A dins hi podies trobar un objecte ben curiós. El que podria semblar un paquet de pastilles qualsevol que es pot demanar amb recepta a la farmàcia. La sorpresa però ja era d'entrada el seu nom. "Misericordina, Misericordium". Un caixa que un cop s'obria comptava amb les instruccions d'ús però si s'acabava de remenar s'hi trobava el veritable medicament: un rosari i una estampeta de Jesús.
A les instruccions d'ús escrites en italià s'hi pot veure com en qualsevol medicament: per què serveix la Misericodina; com aplicar-la, com prendre'l, les possibles contraindicacions i d'altres informacions. Per exemple, entre com prendre'l i t'explica que inicialment uè s'ha de fer és resar un Pare nostre, una Ave Maria i el Credo. I després explica què com s'ha d'anar passant el rosari. A l'estampeta, en canvi, està tot més resumit i directament et diu com passar el rosari.
Aquest però no era l'únic que incorporava el pack per anar a la beatificació. En una motixlla tipus esportiva també hi havia un mocador commemoratiu de la diada, un llibre sobre les tres màrtirs, les beates de l'0rde de Sant Josep. Però com que venien religioses d'arreu del món també hi havia, un mapa de Girona perquè no es perdessin i també un tríptic - resum de la vida de les tres beates per tal de posar-se al dia.
A l'hora de la cerimònia els qui estaven dins la catedral també es van trobar tota la missa i la beatificació escrites en un petit llibret. Així, si algú es perdia o volia seguir els càntics, es podia anar seguint el què deia el cardenal Angelo Amato i els altres protagonistes.
Els diners recaptats fruit de la inscripció en tots els actes de la beatificació van a parar a les entitats que treballen per la persecució religiosa a Síria i per la crisi migratòria del Mediterrani. Cal recordar que els actes d'homenatge van començar divendres amb una acollida dels pelegrins al Palau de Congressos de Girona i acaben avui a Gandia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Comarques

Cinc activitats per fer aquesta tarda-vespre a les comarques gironines

Cinc activitats per fer aquesta tarda-vespre a les comarques gironines

Cinema, llibres, festes populars, premis i exposicions

La regressió dels boscos de ribera encareix el cost per fer aigua potable

La regressió dels boscos de ribera encareix el cost per fer aigua potable

L'ACA reconeix que una de les causes de l'estat d'aquests ecosistemes és «la reducció dels cabals...

La Diputació presenta cinc projectes a la convocatòria d´ajuts europeus Feder

La Diputació presenta cinc projectes a la convocatòria d´ajuts europeus Feder

Els programes, que s'han fet amb la participació de la UdG, consistoris i altres entitats, tracten...

Audi roda un espot publicitari a Llagostera

Audi roda un espot publicitari a Llagostera

L'equip de la productora fa diversos dies que enregistra imatges pels carrers d'aquest municipi

Banyoles arranja un vial del Barri Vell i intervé a la plaça Estudis per evitar aiguats

Banyoles arranja un vial del Barri Vell i intervé a la plaça Estudis per evitar aiguats

La segona fase de la remodelació del carrer dels Valls anirà des del carrer Sant Antoni fins a la...

Enllaços recomanats: Premis cinema