La Caixa ajuda programes socioeducatius per a dones sense feina i joves de Girona

29.10.2015 | 10:02
L´activitat d´un dels programes becats per l´Obra Social de La Caixa.

L'Obra Social La Caixa ha concedit ajudes per valor de 59.400 euros a dos projectes de Girona impulsats per la Fundació Privada Utopia -24.000 euros- i la Fundació Interarts per a la Cooperació Cultural Internacional -35.400-. Ambdós projectes han estat seleccionats en la convocatòria d'Acció Social i Interculturalitat 2015, i beneficien prop de 150 dones sense feina i joves amb dificultats de les comarques gironines.
La convocatòria d'Acció Social i Interculturalitat correspon al Programa d'Ajudes a Projectes d'Iniciatives Socials que impulsa anualment l'Obra Social La Caixa, i que aquest any preveu destinar més de 17 milions d'euros a les set convocatòries en què es diversifica.
Més del 80 per cent dels projectes d'aquesta convocatòria es dirigeixen a nens i joves en context escolar, la majoria dels quals en situació de vulnerabilitat.
El president de la Fundació Bancària La Caixa, Isidre Fainé, va destacar que «els valors universals i el creixement personal que promou aquesta convocatòria són una prioritat en el conjunt de reptes i compromisos de l'entitat».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema