L'Ajuntament d'Olot ha pressupost 250.ooo € en l'adequació turística del volcà Montsacopa. Segons Josep Gelis (regidor de Serveis Econòmics d'Olot per CiU), «la partida ve determinada per les subvencions que ja tenim atorgades que complenten l'aportació de l'Ajuntament». Gelis va fer l'afirmació en el darrer ple.

Tot seguit, Estanis Vayreda (regidor de Promoció Municipal)?va explicar:?«Continuarem treballant en la valorització del Montscopa ». Va precisar:?«Amb un projecte que és adequar la capella i dignificar la fortificació». Va anunciar que en els propers mesos començaran a concretar el projecte, el qual -segons ell- inclou un projecte de restauració.

«Nosaltres no volem una ciutat que vol posar un restaurant dins d'un parc natural», va replicar Anna Descals (CUP). Descals encara va criticar les campanyes de l'Associació de Comerciants.

Vayreda li va contestar que abans de parlar hauria d'haver tingut en compte que a Olot unes 4.000 persones viuen del comerç i de la restauració. Un fet per ell vital en el moment actual.