L'Ajuntament de Cassà de la Selva ha destinat 30.000 euros per dur a terme diferents renovacions d'equipaments a l'escola Puig d'Arques. La inversió s'ha dut a terme amb motiu del 75è aniversari del centre educatiu.

El Consistori hi ha dedicat una partida econòmica propera als 30.000 euros, una quantitat lleugerament superior a la que ja s'hi destina cada estiu per realitzar les obres de rehabilitació habituals.

Tot i que en total s'han fet una quarantena d'actuacions, des de l'Ajuntament cassanenc van destacar que una de les més rellevants ha estat la instal·lació d'un nou paviment tècnic especial per a usos esportius al gimnàs. També s'han renovat els lavabos de les aules del pati, en els quals sobresurt la instal·lació d'un sistema d'il·luminació eficient que compta amb sensors de presència i il·luminació.

D'altra banda, aquests darrers mesos també s'han fet treballs de pintura a diverses aules, s'ha arreglat la tanca del pati d'infantil i s'hi han instal·lat dos jocs nous. A més, a l'entrada de l'escola s'hi ha col·locat una pantalla i uns plafons informatius.

Aquestes intervencions formen part del pla d'actuacions previst a l'escola Puig d'Arques i que cada any contempla la realització d'accions puntuals d'acord amb l'estat de l'edifici.

El regidor de Via Pública de l'Ajuntament de Cassà de la Selva, Joan Cañigueral, va destacar que «cada estiu ens proposem fer les obres a l'escola Puig d'Arques d'acord amb les necessitats del centre» i va recordar que «aquesta escola ja fa 75 anys que està en marxa i cal anar-hi fent actuacions».