Accident laboral mortal en un camp agrícola del nucli de Sant Medir, a Sant Gregori. La màquina amb què treballava ahir l'home va bolcar en un desnivell i li va caure al damunt. En quedar-hi atrapat a sota va perdre la vida. Malgrat que els serveis d'emergències van intentar salvar-li la vida, no van sotir-se'n. La víctima de l'accident laboral mortal és Pere Font, un veí de la població, de 49 anys.

El malaurat sinistre mortal va produir-se al voltant de tres quarts de dues del migdia en una zona agrícola propera a una masia del nucli de Sant Medir. Un testimoni va alertar el telèfon d'emergències que un home havia patit un accident amb una retroexcavadora. En arribar-hi, segons van informar els Mossos d'Esquadra, van constatar que la màquina havia bolcat i que el conductor havia quedat atrapat a sota. L'home estava realitzant tasques de neteja en un camp agrícola en el moment de l'accident. Tot i la ràpida actuació dels serveis d'emergència no van poder-li salvar la vida.

Al lloc dels fets a banda de quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Girona també van intervenir-hi els serveis del Sistema d'Emergències Mèdiques i quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat.

Els Mossos d'Esquadra, tal com marca el protocol, van posar el cas en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona i del Departament d'Empresa i Ocupació, d'acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

La víctima de l'accident laboral mortal d'ahir a Sant Medir era un veí del mateix municipi de Sant Gregori. Es deia Pere Font, tenia 49 anys i la seva empresa estava especialitzada en serveis a la construcció i excavacions.

Aquest sinistre mortal arriba cinc dies després que un altre colpegés la comarca de la Garrotxa. El 20 novembre Josep Maria Surinyach, de 46 anys i veí de Sant Joan les Fonts, va perdre la vida en un accident laboral a la paperera de l'empresa Torraspapel, a Sant Joan les Fonts. L'accident és va produir quan el finat va entrar dins d'una màquina trituradora espatllada per arreglar-la.