Un atleta recorrerà de nou la N-II pel «Repte contra el càncer Barcelona-Girona»

El protagonista serà Adrià Cruz, un corredor de 19 anys, que preveu fer-ho en unes quinze hores

28.01.2016 | 07:20

Per segona vegada, un atleta recorrerà de nit 120 quilòmetres de l'antiga carretera Nacional II en la segona edició del «Repte contra el càncer Barcelona-Girona» de l'AECC-Catalunya contra el Càncer Girona. Serà el dissabte 6 de febrer, i servirà per recollir fons per a la investigació contra la malaltia i commemorar el Dia Mundial Contra el Càncer i el Dia Mundial Contra el Càncer Infantil, que se celebren el 4 i 15 de febrer, respectivament.

El protagonista serà Adrià Cruz, un corredor de 19 anys, que preveu anar de Barcelona a Girona en unes quinze hores. Cruz ha participat en l'Oncotrail, va completar una Ironman, i ja va fer el mateix repte l'any passat, com a homenatge a una persona del seu entorn que va patir càncer.

La Cursa-Repte contra el Càncer sortirà des de la Plaça de Catalunya de Barcelona a les 17:30 hores del 6 de febrer i arribarà a Girona, també a la Plaça de Catalunya, a les 11 del matí de diumenge 7.

El corredor passarà per tots els municipis de la carretera nacional II que formen part de la ruta Barcelona a Girona, i en tot moment rebrà suport d'un cotxe d'assistència. El repte es podrà anar seguint a través de les xarxes socials de l'Adrià, Twitter i Instagram (@adriazurc).

Per aconseguir donatius amb motiu d'aquest repte, es comercialitzen unes polseres amb el color verd corporatiu de l'associació, que es poden adquirir per 5 euros a la seu de l'AECC-Catalunya contra el Càncer Girona.

Segona cursa solidària

El diumenge dia 7 de febrer, coincidint amb l'arribada del corredor del «Repte Contra el Càncer Barcelona-Girona», es durà a terme la segona edició de la Cursa contra el Càncer per conscienciar la població sobre la importància dels hàbits saludables: no fumar, dieta equilibrada, fer exercici físic, etc.

L'organització preveu que hi participin un miler de persones. Hi haurà diverses modalitats, adaptades a tot tipus de corredors: una caminada de 5 quilòmetres (sortida a les 9 del matí, per 8 euros), cursa infantil (sortida a les 9.30, preu de 5 euros), cursa de 2,5 quilòmetres (sortida a les 10, per 8 euros) i de 5 quilòmetres (sortida a les 11, per 10 euros).

Les inscripcions es poden fer al web de l'AECC de Girona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Comarques

L´INE ordena als ajuntaments empadronar els ocupes

L´INE ordena als ajuntaments empadronar els ocupes

Així ho apunta en una consulta formulada per una regidora es tracta d'una indicació que havia fet...

Salt vol crear una taxa pels habitatges buits o desocupats

Salt vol crear una taxa pels habitatges buits o desocupats

Aquesta és una de les propostes que presentarà l'equip de govern en el ple d'avui sobre les...

Dani Ramírez inaugura la Fira del Bolet d´Albanyà

Dani Ramírez inaugura la Fira del Bolet d´Albanyà

Un cop realitzat el concurs de collita de bolets, el municipi d'Albanyà va celebrar ahir la Fira...

Figueres lliura les distincions de la ciutat

Figueres lliura les distincions de la ciutat

Narcís Bardalet, els advocats i Josep Peñuelas, els guardonats

Tornar a la Garrotxa per viure i treballar

Tornar a la Garrotxa per viure i treballar

En els períodes crus de la crisi van haver d'emigrar i ara els joves han respost a la crida de...

Enllaços recomanats: Premis cinema