Mireia Mata, Pilar Heras, Josep Vidal i Ricard Calvo, nous directors generals

El Govern designa tres gironins en el departament d'Afers Socials, mentre que l'exdelegada de Benestar s'ocuparà de Justícia Juvenil

27.01.2016 | 07:25

El Govern ha nomenat els gironins: Ricard Calvo, director general d'Atenció a la Infància i l'Adolescència; Mireia Mata, directora general d'Igualtat; Josep Vidal, director general d'Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l'Autoempresa; i Pilar Heras, directora general d'Execució Penal a la Comunitat i de Justícia Juvenil.
El director general d'Atenció a la Infància i l'Adolescència, Ricard Calvo, va néixer a Girona l'any 1970. És llicenciat en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i postgraduat en Direcció i Gestió d'ONG a ESADE, i té un ampli currículum en la direcció i gestió d'organitzacions i serveis vinculats a intervenció familiar, atenció a adolescents o la protecció a la infància
La directora general d'Igualtat, Mireia Mata, va néixer a Portbou l'any 1967. És llicenciada en Filologia Catalana per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i postgraduada en Gestió Cultural per la Universitat Ramon Llull (URL). En l'àmbit de l'Administració pública, ha estat coordinadora dels Serveis Territorials de Joventut, responsable de l'Escola d'Administració Pública a Girona, directora dels Serveis Territorials de Governació i Administracions Públiques a Girona i és membre del cos superior de la Generalitat de Catalunya. Entre els anys 2007 i 2015 ha estat regidora de l'Ajuntament de Figueres i consellera comarcal de l'Alt Empordà els anys 2011 i 2012.
El director general d'Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i Autoempresa, Josep Vidal, va néixer a Sant Gregori el 1973. És diplomat en Ciències de l'Educació i ha estat gerent de la Fundació ASTRES i del Consorci Sant Gregori i director de Plataforma Educativa. Ha treballat d'educador social i com a coordinador pedagògic.
El Govern també ha nomenat Pilar Heras directora general d'Execució Penal a la Comunitat i de Justícia Juvenil. Heras, nascuda a Figueres, va ser directora dels Serveis Territorials de Benestar i Família a Girona des del febrer de 2004 fins al juny de 2006 i fundadora i membre del Comitè d'Ètica dels Serveis Socials de Catalunya fins al 2016.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Notícies relacionades

Comarques

Uns 50 equips de ciclistes participaran en l´Oncobike

Uns 50 equips de ciclistes participaran en l´Oncobike

El repte esportiu de l'Oncolliga a la Vall de Llémena recaptarà uns 25.000 euros contra el càncer

La Generalitat admet una sol·licitud per buscar or i plata al Ripollès

La Generalitat admet una sol·licitud per buscar or i plata al Ripollès

El Ripollès va tenir una gran activitat minera en ferro, coure i plata durant la primera meitat...

Sis menors i 261 dones tenen protecció policial per casos de violència domèstica

Sis menors i 261 dones tenen protecció policial per casos de violència domèstica

Els jutjats han dictat 91 ordres d'allunyament i 68 prohibicions de comunicació a maltractadors...

Els alumnes gironins amb el menjador gratuït baixen un 19%

Els alumnes gironins amb el menjador gratuït baixen un 19%

En canvi, els estudiants de la demarcació que reben un ajut del 50% per a aquest servei pugen un...

Un vedell refugiat al santuari Gaia es retroba amb la seva mare

Un vedell refugiat al santuari Gaia es retroba amb la seva mare

Una campanya a la xarxa permet que els dos animals tornin a estar junts després de tres mesos...

Enllaços recomanats: Premis cinema