El Govern ha nomenat els gironins: Ricard Calvo, director general d'Atenció a la Infància i l'Adolescència; Mireia Mata, directora general d'Igualtat; Josep Vidal, director general d'Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l'Autoempresa; i Pilar Heras, directora general d'Execució Penal a la Comunitat i de Justícia Juvenil.

El director general d'Atenció a la Infància i l'Adolescència, Ricard Calvo, va néixer a Girona l'any 1970. És llicenciat en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i postgraduat en Direcció i Gestió d'ONG a ESADE, i té un ampli currículum en la direcció i gestió d'organitzacions i serveis vinculats a intervenció familiar, atenció a adolescents o la protecció a la infància

La directora general d'Igualtat, Mireia Mata, va néixer a Portbou l'any 1967. És llicenciada en Filologia Catalana per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i postgraduada en Gestió Cultural per la Universitat Ramon Llull (URL). En l'àmbit de l'Administració pública, ha estat coordinadora dels Serveis Territorials de Joventut, responsable de l'Escola d'Administració Pública a Girona, directora dels Serveis Territorials de Governació i Administracions Públiques a Girona i és membre del cos superior de la Generalitat de Catalunya. Entre els anys 2007 i 2015 ha estat regidora de l'Ajuntament de Figueres i consellera comarcal de l'Alt Empordà els anys 2011 i 2012.

El director general d'Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i Autoempresa, Josep Vidal, va néixer a Sant Gregori el 1973. És diplomat en Ciències de l'Educació i ha estat gerent de la Fundació ASTRES i del Consorci Sant Gregori i director de Plataforma Educativa. Ha treballat d'educador social i com a coordinador pedagògic.

El Govern també ha nomenat Pilar Heras directora general d'Execució Penal a la Comunitat i de Justícia Juvenil. Heras, nascuda a Figueres, va ser directora dels Serveis Territorials de Benestar i Família a Girona des del febrer de 2004 fins al juny de 2006 i fundadora i membre del Comitè d'Ètica dels Serveis Socials de Catalunya fins al 2016.