Espectacles i tallers per als més petits de la casa

Diverses poblacions gironines han pensat en activitats per la mainada. Consulta tots els actes.

24.03.2016 | 07:19

_
DIJOUS 24 DE MARÇ

CASTELL D´ARO
A 2/4 d´11 del matí, al Parc de l´Estació, «Anem a la granja?». Visita familiar al Mas Les Eroles.

L´ESCALA
A les 5 de la tarda al Centre d´Interpretació del Peix taller de pesca per a nens amb el títol «Amb temps i una canya».

PALAFRUGELL
Gimcana familiar al Museu del Suro. Busqueu per racons i raconets les diferents sorpreses per resoldre les proves de la gimcana. Descobrireu els secrets del museu d´una manera diferent. A les 17.00h. Preu: 3 euros. Per a tots els públics.

PALAMÓS
Cuina per a nens. A 1/4 d´11 del matí a l´Espai del Peix del Museu de la Pesca taller de cuina per a nens i nenes de 8 a 14 anys.

DIVENDRES 25 DE MARÇ

BANYOLES
Titelles. Activitat familiar. A 2/4 de 12 del migdia a l´Escola de Natura (pg. de la Draga, 5) «La Llegenda d´en Morgat». Durada: 1h 30min. Edat: de 3 a 8 anys (acompanyades d´un adult)

L'ESCALA
Visita romana teatralitzada al conjunt arqueològic d´Empúries (a les 12 h. i a les 17 h.). Iulia Domitia i Caius Aemilius, antics habitants de l´ Emporiae romana del segle I dC ens mostraran com era la ciutat on van viure. La visita té un preu de 4 euros. És imprescindible reserva prèvia. Si no s´arriba a un mínim d´inscrits la organització es reserva el dret d´anul·lar l´activitat. Més informació

PALAFRUGELL
Taller de Manualitats al Museu del Suro durant tot el matí. Preu: 3 €.

OLOT
Titelles. A 2/4 de 6 de la tarda a la plaça Catalunya espectacle de titelles «Les facècies de coral.lina» de la companyia Estenedor Teatre.


DISSABTE 26 DE MARÇ

ROSES
Conte teatralitzat. A les 12 del migdia al castell de la Trinitat sessió de contes teatralitzats «Marco, el cuiner del castell».

BANYOLES
Titelles. Activitat familiar. A 2/4 de 12 del migdia a l´Escola de Natura (pg. de la Draga, 5) «La llegenda del Drac de Banyoles»Durada: 1h 30min. Edat: de 3 a 8 anys (acompanyades d´un adult).

EL PORT DE LA SELVA
A les 12 del migdia espectacle «Miss Umbrella» de la companyia Cirquet Confetti.

L'ESCALA
Visita romana teatralitzada al conjunt arqueològic d´Empúries (a les 12 h. i a les 17 h.) Iulia Domitia i Caius Aemilius, antics habitants de l´ Emporiae romana del segle I dC ens mostraran com era la ciutat on van viure. La visita té un preu de 4 euros. És imprescindible reserva prèvia. Si no s´arriba a un mínim d´inscrits la organització es reserva el dret d´anul·lar l´activitat.Més informació

OLOT
A 2/4 de 6 de la tarda a la plaça Major espectacle musical «A la di-go, di-go, di-go».

PALAFRUGELL
Conte i taller familiar al Museu del Suro
. A les 17.30h. Preu: 3 €. Per a públic a partir de 3 anys.

SANT FELIU DE GUÍXOLS
A les 12 del migdia a la plaça del Monestir espectacle infantil amb Fefe i companyia.

A les 7 de la tarda al Teatre Auditori Narcís Masferrer representació del musical familiar «Tom Sawyer» de la companyia Lazzigags.


BANYOLES
Visita Guiada al Parc Neolític de la Draga. 
Activitat familiar. A les 5 de la tarda, a l´entrada del Parc Neolític de la Draga, «Avui fem de Neolítics!» Visita a l´interior de les cabanes ambientades per tal d´endinsar-nos en la vida quotidiana dels homes i les dones del neolític. Durada: 2h. Edat: a partir de 3 anys (acompanyats d´un adult).

CALONGE
Dins el Mercat Medieval, hi ha activitats de tir amb arc, vol de falcons o l'espai Pengim-penjam


DISSABTE 27 DE MARÇ

LLANÇÀ
Màgia.
A les 12 del migdia a la plaça Major espectacle de màgia per J.Màgic i al matí al mateix espai animació i tallers infantils amb Gil Rataplam.

CALONGE
Dins el Mercat Medieval, hi ha activitats de tir amb arc, vol de falcons o l'espai Pengim-penjam

L'ESCALA
Visita romana teatralitzada al conjunt arqueològic d´Empúries
(a les 17 h). Iulia Domitia i Caius Aemilius, antics habitants de l´ Emporiae romana del segle I dC ens mostraran com era la ciutat on van viure. La visita té un preu de 4 euros. És imprescindible reserva prèvia. Si no s´arriba a un mínim d´inscrits la organització es reserva el dret d´anul·lar l´activitat. Més informació

LLORET DE MAR
Construïm el nostre propi vaixell
. Activitat per a nens a partir de 6 anys, a les 11 el matí, al Museu del Mar. Activitat gratuïta amb inscripció prèvia trucant al 972 364 454.

OLOT
A 2/4 de 6 de la tarda a la plaça Esteve Ferrer espectacle infantil «Evaristo & Cia» a càrrec de la companyia Txo Titelles.

ROSES
A les 12 del migdia al Castell de la Trinitat, activitat familiar teatralitzada en català / castellà. «Gromec, el gat de la Ciutadella».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema