El govern municipal de Cassà portarà al ple municipal d'avui el tancament del pressupost del 2015 amb un romanent de tresoreria disponible del conjunt de l'Ajuntament d'1.195.116,41 euros. ?Fruit d'aquest, l'equip de govern va optar per destinar 744.000 euros addicionals, a banda dels 850.000 euros ja pressupostats, a no demanar un nou crèdit i al pagament de l'amortització i els interessos del deute.

Inicialment l'equip de Govern (ERC) ja havia previst 850.000 euros al pressupost d'enguany per l'amortització i el pagament d'interessos dels préstecs. Vistos els resultats del tancament del pressupost 2015, el govern ha decidit ampliar aquesta aportació per mantenir i reforçar el seu compromís amb el rigor de la tresoreria del consistori.

El govern de Cassà destinarà 344.000 euros dels romanents disponibles del pressupost del 2015 a les inversions previstes per a la gespa del camp de futbol, les piscines municipals i la coberta de l'escola Puig d'Arques, cosa que permetrà no demanar un nou crèdit. A més es disposa de 300.000 euros addicionals per a inversions per poder elaborar un pla d'asfaltatge que complementarà l'actual partida de 30.000 euros prevista per a aquest concepte. El regidor d'Hisenda, Pau Presas, destaca que «poder finançar inversions per Cassà de la Selva sense haver de recórrer a l'endeutament és un fet molt positiu i poc freqüent i gràcies al control de la despesa i el bon estat de la tresoreria podrem reduir molt significativament el nivell d'endeutament aquest any 2016».