El romanent de 169.076,48 euros tresorería de 2015 de l'Ajuntament de Corenllà del Terri s'ha incorporat als pressupostos d'aquest any per a inversions. El gruix es destinarà a la construcció del nou parc infantil i pati de l'escola, que ha sorgit fruit d'un procés participatiu amb els alumnes de l'escola i que el dia de Sant Jordi es presentarà el projecte als alumnes. El parc i l'ampliació del pati està previst que estigui enllestit al llarg de l'estiu. El nou parc escolar tindrà un cost d'uns 50.000 euros.

Una altra de les altres prioritats són els lavabos de l'escola. El Departament d'Ensenyament va confirmar que no tenia previst cap inversió de millora en els lavabos de l'escola durant aquest any, tot i que tant l'Ajuntament, l'equip directiu i les mares i pares havien insistit durant anys que els lavabos de l'escola eren una prioritat i s'havia de fer una inversió de millora. Per això l'Ajuntament aportarà el cent per cent de la inversió. «L'escola és una de les nostres prioritats, i no solament hem de dedicar recursos a l'educació, sinó també, fent que els alumnes i els mestres treballin i gaudeixin en un ambient còmode, i en un espai confortable», va declarar l'alcalde.

La resta de diners que no es destinen a aquestes dues inversions, s'utilitzaran per millorar les carreteres rurals del municipi i millorar les carreteres urbanes. A banda, l'Ajuntament també ha consensuat amb veïns i associacions altres inversions a realitzar amb aquests diners que es van pressupostar amb els vots a favor de CiU i els vots en contra d'ERC.